Jeseter bílý filet s kůží chlaz. váž. (1x cca 2kg)
Popis
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Jester bílý
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich
- HMOTNOST/OBJEM
- 1,5 - 2,5 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladuje při teplotě 0 °C - +4 °C
- VÝROBCE
- Agrioittica Lombarda spa Via Kennedy25012 Calvisano (BS) Italy
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- Acipenser transmontanus
- FAO
- Itálie
- ZPŮSOB PRODUKCE
- farmový chov
- ZPŮSOB ODLOVU
- viz.Způsob produkce
- ZPŮSOB ÚPRAVY
- filet s kůží
Hmotnost | 2 kg |
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY | Jester bílý |
ALERGENY | Ryby a výrobky z nich |
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ | Skladuje při teplotě 0 °C - +4 °C |
VÝROBCE | Agrioittica Lombarda spa Via Kennedy25012 Calvisano (BS) Italy |
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA | Acipenser transmontanus |
FAO | Itálie |
ZPŮSOB PRODUKCE | farmový chov |
VETERINÁRNÍ ČÍSLO | filet s kůží |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.