Jeseter bílý filet s kůží chlaz. váž. (1x cca 2kg)
V názvu je uvedená orientační velikost jednoho filetu viz. cca
Kategorie: | Čerstvé ryby |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY: | Jester bílý |
ALERGENY: | Ryby a výrobky z nich |
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: | Skladuje při teplotě 0 °C - +4 °C |
VÝROBCE: | Agrioittica Lombarda spa Via Kennedy25012 Calvisano (BS) Italy |
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA: | Acipenser transmontanus |
FAO: | Itálie |
ZPŮSOB PRODUKCE: | farmový chov |
VETERINÁRNÍ ČÍSLO: | filet s kůží |
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Jester bílý
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich
- HMOTNOST/OBJEM
- 1,5 - 2,5 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladuje při teplotě 0 °C - +4 °C
- VÝROBCE
- Agrioittica Lombarda spa Via Kennedy25012 Calvisano (BS) Italy
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- Acipenser transmontanus
- FAO
- Itálie
- ZPŮSOB PRODUKCE
- farmový chov
- ZPŮSOB ODLOVU
- viz.Způsob produkce
- ZPŮSOB ÚPRAVY
- filet s kůží
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.