Okoun nilský filet chlaz. váž. (1x cca 450g)

 
 

Filety okouna jsou velmi jemné chuti a nedoporučuje se mnoho ochucovat maso silným kořením, aby nezaniklo velmi jemné aroma tohoto okouna.

Okoun nilský, jak už název vypodívá, je původem africká ryba. Dnes je to významná hospodářská ryba a chová se i v akvakultuře. Jeho maso je tučné, má narůžovělou barvu a delikátní chuť, z evropských ryb se mu nejvíce podobá maso candáta, a je bohaté na omega 3 mastné kyseliny.

V názvu je uvedená orientační velikost jednoho filetu viz. cca

Dostupnost Skladem
Cena 400 Kč / kg bez DPH
460 Kč / kg    
Kód produktu 353511
Značka Uganda/Tanzánie
Kategorie Ryby
 
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
OKOUN NILSKÝ
ALERGENY
Ryby a výrobky z nich
HMOTNOST/OBJEM
kalibr: 300-1100g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od 0°C do +2°C
VÝROBCE
V.S.V. VAN SLOOTEN VIS BV, VISSERSHAVENSTRAAT 35, IJMUIDEN 1976 DL, NIZOZEMSKO
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
(Lates niloticus)
FAO
Země původu: Uganda, Zanzanie, Keňa
ZPŮSOB PRODUKCE
uloveno ve sladkých vodách
ZPŮSOB ODLOVU
Lovné zařízení: Zatahovací sítě a podobné sítě
ZPŮSOB ÚPRAVY
filet bez kůže
Hmotnost 0.45 kg
Výchova ryby Akvakultura

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
T Avatar autora | 13.12.2019
Výborný, ale mám výtku k pojmenování. Hledal jsem Tilapii Nilskou/Oreochromis Niloticus a ne Okouna Nilského/Lates Niloticus ,který nemá s tímto druhem nic společného...Určitě by bylo dobré mít produkt pojmenován správně... S pozdravem M.K.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde