Hodnocení obchodu

4,9 137 hodnocení
Přidat hodnocení
5
134x
4
0x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta B. | 31.12.2019
Rychlé vyřízení objednávky, pečlivě zabaleno a výborný halibut.
J Avatar autora JV | 30.12.2019
Vše bylo na jedničku : rychlost, obsluha, kvalita.
LK Avatar autora Ladislav Křížek | 29.12.2019
Luxusni!!!
Avatar autora | 26.12.2019
KN Avatar autora Kateřina Nováková | 26.12.2019
Byla jsem úplné spokojena, dostala v čas objednávku, nemusela čekat ve frontě. Co se tyče kvality, kvalita je taky dobra!
F Avatar autora FISHWAY (Administrátor) 26.12.2019
Děkuju!
Avatar autora Michaela Šimová | 26.12.2019
Nejsem spokojena. Vyzvednuti online objednavky pred Vanoci v obchode bylo zcela zmatecne. Pri prvnim vstupu do obchodu nebylo zcela jasne, kam se postavit. Na objednavku se cekalo velice dlouho. Dovolim si rict, ze cas, ktery jsem v obchode pri vyzvednuti online objednavky stravila, by byl shodny s tim, jako kdybych vystala frontu u kadi s kapry na ulici vc. vykuchani. Doma jsem navic zjistila, ze kapr kuchany, ktereho jsem si objednala, kuchany vubec neni. Nedoporucuji!
F Avatar autora FISHWAY (Administrátor) 26.12.2019
Dobrý den! Reklamace zboží. Zákazník je povinný/á předané zboží z Objednávky ihned zkontrolovat a zjištěné nedostatky okamžitě reklamovat FISHWAY na potvrzení o předání zboží. Děkuju
ON Avatar autora Ondřej Novák | 25.12.2019
Nesplněná objednávka, nejspíš se jim někde ztratila, honili to na poslední chvíli, část objednávky jsem tedy nedostal. Špatná komunikace, ryby nicméně čerstvé a dobré.
F Avatar autora FISHWAY (Administrátor) 26.12.2019
Dobrý den! Dostupnost zboží je vázána na skladové zásoby a FISHWAY dostupnost zboží negarantuje. V případě, že nebude možné Objednávku z jakýchkoli důvodů na straně FISHWAY vyřídit, bude o tom Zákazník informován prostřednictvím zákaznické linky FISHWAY anebo prostřednictvím e-mailu, který Zákazník uvede v Objednávce jako kontaktní. Děkuju!
JA Avatar autora Jaromir Astl | 25.12.2019
Servis byl velmi špatny. Objednavka nebyla splněna. Bohužel ani hygiena provozu nevzbudila duveru. Cast obsluhy se chovala nekorektne a arogantne proto nelze doporucovat tento obchod. Je to pro mne velke zklamani.
F Avatar autora FISHWAY (Administrátor) 26.12.2019
Dobrý den! Dostupnost zboží je vázána na skladové zásoby a FISHWAY dostupnost zboží negarantuje. V případě, že nebude možné Objednávku z jakýchkoli důvodů na straně FISHWAY vyřídit, bude o tom Zákazník informován prostřednictvím zákaznické linky FISHWAY anebo prostřednictvím e-mailu, který Zákazník uvede v Objednávce jako kontaktní. Děkuju
JZ Avatar autora Jana Zelinková | 25.12.2019
PC Avatar autora Petra Czumalova | 25.12.2019
VD Avatar autora Veronika Doubková | 25.12.2019
MM Avatar autora Miluse Mudrova | 25.12.2019
HH Avatar autora Hana Horynova | 25.12.2019
MK Avatar autora Martin Kodeš | 25.12.2019
Spokojen
ET Avatar autora Eva Trkalova | 25.12.2019
B Avatar autora Bedřiška | 24.12.2019
Jsme spokojeni. Velký výběr ryb, vše čerstvé.
IR Avatar autora Irena Rezková | 24.12.2019
Úžasný výběr nádherných ryb. Oceňuji také možnost objednání dopředu, takže požadované dostanete bez předvánoční fronty a v den, který si sami stanovíte. Dokonalé.
Avatar autora | 23.12.2019
Uz nekolik let objednam a vyzvednu vanocni ryby a jsem vzdy spokojena.
H Avatar autora M. Hruška | 22.12.2019
Ryby výborné, obsluha ochotná. Po vyzvednutí ryb jsem doma zjistil, že chybí půlka objednávky. Po telefonickém hovoru domluven nový termín vyzvednutí. Obsluha se mi několikrát na místě omluvila za nepříjemnost. Jako přídavek jsem dostal několik smažených kousků ryb, výborné. Takhle si představuji řešení problému, který může nastat. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 21.12.2019
+ Široký sortiment čerstvých i mražených mořských i sladkovodních ryb

Stránka 3 z 7 , položek celkem: 137

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde