Treska obecná Loin s kůží chlaz. váž. (1x cca 1kg)
Popis
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- TRESKA OBECNÁ
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Ryby a výrobky z nich
- HMOTNOST/OBJEM
- Kalibr: 800G+
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 0 do 2°C
- VÝROBCE
- Icelandic fish s.r.o., Vršovická 1525/1C, Praha 10, 101 00 Česká republika
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- (Gadus morhua)
- FAO
- 27.2 Norské moře, SV. Atlantik; 27.4 Severní moře, SV. Atlantik; 27.5 Island a Faerské ostrovy, SV Atlantik; 27.12 Severní oblast Azor, SV. Atlantik; 27.14 Východní Grónsko, SV. Atlantik (viz etiketa)
- ZPŮSOB PRODUKCE
- mořský lov
- ZPŮSOB ODLOVU
- Lovné zařízení: Háčky a šňůry (viz etiketa)
- ZPŮSOB ÚPRAVY
- filet, loin, s kůží
Hmotnost | 1 kg |
Výchova ryby | Lov |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.