Kalmar peruánský chapadla chlaz. váž. (1porce x cca 300g)

 
Vážené zboží
 

Jedná se o olihně, které jsou už gastronomicky upravené.

Jejich maso je jemné, bílé a u mladších olihní také měkčí. Menší kusy jsou vhodné ke grilování nebo do sushi, větší olihně je potřeba před přípravou naklepat a podusit. Kalamáry ve velkém množství žijí ve Středozemním moři, ale nacházejí se i v jiných mořích. Vyhovují jim mělké pobřežní vody, občas se vyskytnou i v hloubkách až do 200 m. Uloveno v Jihovýchodním Pacifiku.

V názvu je uvedená orientační velikost jedné porce viz. cca

Dostupnost Skladem
Běžná cena 590 Kč
Ušetříte 60 Kč (–10 %)
Cena 461 Kč / kg bez DPH
530 Kč / kg    
Kód produktu 233370
Kategorie Plody moře
 
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Kalmár peruánský chapadla
ALERGENY
Měkkýši a výrobky z nich
HMOTNOST/OBJEM
viz etiketa
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od 0°C do 2°C
VÝROBCE
AG SEAFOOD s.r.o. Za Avií 914/2Praha 9 - Čakovice196 00, Česká republika
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
(Disidicus gigas)
FAO
viz etiketa
ZPŮSOB PRODUKCE
mořský lov
ZPŮSOB ÚPRAVY
chapadla
Hmotnost 0.3 kg
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Kalmár peruánský chapadla, rozmrazeno
ALERGENY Měkkýši a výrobky z nich
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ Skladujte při teplotě od 0°C do 2°C, Rozmrazený produkt, znova nezmrazujte!
VÝROBCE AG SEAFOOD s.r.o. Za Avií 914/2Praha 9 - Čakovice196 00, Česká republika
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA Disidicus gigas
FAO USA
ZPŮSOB PRODUKCE mořský lov
ZPŮSOB ÚPRAVY chapadla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
1
MK Avatar autora | 14.9.2020
Bohužel a to opravdu bohužel, jela jsem pro kalamáry přes celou Prahu a moc se na ně těšila, určeny na grilování s přáteli. Tento produkt byl celý zkažený a neboť byl v jednom obalu - musel se celý zlikvidovat. Vymývali jsme kalamáry po otevření balení opakovaně a několikrát a neutuchající zápach nebylo možné odstranit. Velká cena a nekvalitní zásilka mne VELMI zklamala!!!
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde