CANDÁT filet s kůží (1x cca 350g)
Maso candáta je velmi jemné a považuje se za jedno z nejlepších mezi sladkovodními rybami.
Candát je dravá ryba s jemným čistým masem výborné chuti. Existuje mnoho receptů z této lahodné ryby. Filety prošly hlubokým zamrazením a byly rozmrazeny za přísně kontrolovaných teplot a tento postup nelze zaměňovat s domácím rozmrazováním. Tyto procesy se používají i v tradičních rybářských zemích pro lepší dostupnost a zachování chuťových i vizuálních vlastností.
V názvu je uvedená orientační velikost jednoho filetu viz. cca
Kategorie: | Sladkovodní Ryby Porce |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Výchova ryby: | Akvakultura |
Energie kj: | 353 |
Bílkoviny (g): | 19 |
Sacharidy (g): | 0,35 |
Tuky (g): | 0,8 |
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Candát obecný filet s kůží 200-500g
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Korýši a výrobky z nich,Měkkýši a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Kalibr: 200-500g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 0°C do +2°C
- VÝROBCE
- AG SEAFOOD s.r.o., Za Avií 2, 196 00 Praha 9, Česká republika
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- Sander lucioperca
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
5,0
4 hodnocení
5
4
3
2
1
5
Byla jsem velmi spokojená