Kapr obecný filet s kůží chlaz. váž. (1x cca 500g)
Popis
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- KAPR OBECNÝ FILET
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost jednotlivých filet zpracovaného produktu rybolovu cca 650 g.
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladovat při teplotě 0-5 ° C
- VÝROBCE
- Rybníkářství Pohořelice a.s.Vídeňská 717 691 23 PohořeliceČeská republika
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- Cyprinus carpio
- FAO
- Česká republika
- ZPŮSOB PRODUKCE
- sladkovodní chov
- ZPŮSOB ODLOVU
- Viz údaj: "Způsob produkce"
- ZPŮSOB ÚPRAVY
- filet S kůží
Hmotnost | 0.5 kg |
Výchova ryby | Akvakultura |
Přidat komentář
J
Zlodějna
Jarda
Jinak se to nedá napsat. U nás v Bille jsem půlku kapra koupil za 80 kč/1 kg.
J
Zlodějna
Jarda
Jinak se to nedá napsat. U nás v Bille jsem půlku kapra koupil za 80 kč/1 kg.
5
PN
Pechmanová Nada
Luxusni !!!! Jako každý rok !