Kapr obecný půlený s kůží chlaz. váž. (1x cca 600g)
Popis
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- KAPR OBECNÝ PŮLENÝ S KŮŽÍ
- ALERGENY
- Ryby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost půlky cca 500g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladovat při teplotě 0-5 ° C
- VÝROBCE
- Rybníkářství Pohořelice a.s.Vídeňská 717 691 23 PohořeliceČeská republika
- VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
- Cyprinus carpio
- FAO
- Země původu: Česká republika
- ZPŮSOB PRODUKCE
- sladkovodní chov
- ZPŮSOB ODLOVU
- Viz údaj: "Způsob produkce"
- ZPŮSOB ÚPRAVY
- půlka s kůží
Hmotnost | 0.6 kg |
Výchova ryby | Akvakultura |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.